Bruidsfotografie

De mooiste dag van jullie leven. Het mogen vastleggen van jullie trouwdag in de vorm van een mooie blijvende herinnering is een grote eer voor mij.

Vooraf bespreken:

Voor de bruidsfotografie bespreken we vooraf de trouwdag uitgebreid zodat ik goed voorbereid te werk kan gaan. Dat geeft rust. Ongedwongen en niet opvallend aanwezig gedurende de dag. En regisserend gedurende de fotoshoot. Natuurlijk op een manier zoals we van tevoren hebben afgesproken, maar een verassing kan vaak ook leuk zijn. Indien mogelijk bekijk ik vooraf de locatie die jullie graag willen voor de fotoshoot. We bespreken mogelijke alternatieven voor onverhoopt slecht weer. Dat voorkomt verassingen. Het zorgt er ook voor dat ik voorbereid ben en op de trouwdag niet meer hoef te bedenken wat we gaan doen. Dat geeft rust en zekerheid. Dat zie je in de foto’s terug.

Keuze:

De inhoud van de dag en de fotoshoot wordt door jullie zelf bepaald. Met of zonder het aankleedmoment, gemeentehuis, kerk, familiefoto’s  en eventueel de feestavond. De keuze wordt in het overleg vooraf bepaald. Maar indien jullie het op het laatste moment willen aanpassen is daar natuurlijk ruimte voor.
Tijdens de fotoshoot is het fijn dat er iemand mee gaat voor het uitvoeren van kleine werkzaamheden zoals het bijwerken van make-up, het in de gaten houden van jullie kleding en het meenemen van diverse spullen.

Zekerheid:

Ik ga altijd voor zekerheid. Altijd meerdere camera’s mee en ook meerdere flitsers. De foto’s worden opgeslagen op minimaal twee  geheugenkaartjes en al tijdens de trouwdag maak ik daarvan back-ups.

Levering:

De eenvoudigste mogelijkheid is levering van de foto’s op een geheugenstick/DVD. Maar als je zelf knippen en plakken niet zitten, en toch een mooi fotoboek wilt kunnen tonen, maak ik graag het fotoboek. Dat kan digitaal in een mooi afgewerkt professioneel boek. Maar ook het knippen en plakken van losse foto’s in een door jullie gekozen boek kan bij mij. Natuurlijk zijn ook van de digitale boeken kleine boekjes met de belangrijkste foto’s verkrijgbaar voor de ouders.
Wil je op de feestavond een klein vouwboekje van de fotoshoot op de tafels? Die zorg neem ik jullie graag uit handen.

Prijs:

Er zijn vele mogelijkheden. Daarvan kan de prijs nader besproken worden. Echter een aantal prijzen kunnen we noemen:

6 uur fotografie op de trouwdag incl. voorbespreking(en) en fotobewerking, plusminus 60 digitale foto’s en een maand lang een eigen beveiligde pagina op deze site €    975,–
per uur langer €    100,–
3 maand langer eigen beveiligde pagina op deze site €      60,–
 Reiskosten afhankelijke van de afstand van Drachten tot de locatie(s)